Lansez O NOUĂ CARTE !

Salutare prieteni,

Vreau să vă invit (mai ales pe iubitorii de munte și natură) la lasarea noii mele cărți, intitulată ˝Pași înspre necunoscut˝, o invitație la reflecție și descoperire interioară adresată fiecărui cititor.

Toate detaliile AICI: https://www.facebook.com/events/382384655497960/

Muntele nu doar te încântă cu peisajele sale, dar te pune față în față cu tine însuți.

Cea de-a doua mea carte este beletristică, o nuvelă, iar prin intermediul personajelor, cititorul are ocazia de a descoperi cele mai zguduitoare adevăruri despre un nou Univers pe care îl ratăm cei mai mulți dintre noi.

Cum să-i ceri unui om care își otrăvește plămânii cu țigări să aibă grijă de plămânii Planetei, adică pădurile?

Cum să-i ceri unui om care nu are grijă de celulele organismului său, să aibă grijă de celulele Planetei, adică animalele?

Cum să-i ceri unui om care nu are grijă de sângele lui, otrăvindu-l cu atâtea substanțe toxice, să aibă grijă de sângele Planetei, adică circuitul apei în natură cu râurile, izvoarele și fluviile sale?

Cum să-i ceri, adicătelea, omului care își distruge sistemul imunitar prin stresul zilnic la care se expune, să aibă grijă de stratul de Ozon, sistemul imunitar al Planetei?

Când începem să ne distrugem pe noi, e doar o consecință firească să distrugem și natura, pădurile și ce e frumos în jurul nostru.

Atunci ce ne rămâne de făcut ?

A doua mea carte este o nuvelă prin care cititorului îi sunt relevate două lumi paralele:

– Oamenii din prima lume sunt singuri, separați, fiecare trage pentru el și trec unii pe lângă alții pe străzi, supraaglomerați. Dorința de putere i-a făcut să rateze lucrurile importante în viață, cum ar fi iubirea.

– Oamenii din cealaltă lume sunt liberi, toți alcătuiesc o familie mare, chipurile lor strălucesc de înțelepciune ajunsă până la împăcare și se iubesc necondiționat.

Contrastul dintre cenușiul urban pe de-o parte, și verdele proaspăt al pădurilor pe de altă parte, două lumi paralele din care Levin face parte, îl obligă pe acesta să își ia inima-n dinți și să facă pași înspre necunoscut, nemai rămânându-i nimic altceva de făcut. Ce va descoperi el în călătoria sa, înspre necunoscut?

Parcurgând pagină cu pagină, protagoniștii cărții de față îl trag pe cititor de mână și capitol după capitol, o nouă realitate îi este dezvăluită.

̋Dacă vrei să nu mori de sete, devino tu un izvor. ̋

Este o invitație la reflecție și descoperire interioară adresată fiecărui cititor.

Când?
23 August, 2017 (miercuri)
Ora 18.30

Unde? 
La Journey pub (Adresa: Str. George Enescu nr. 25, Sector 1, Bucuresti)

Accesul este GRATUIT și te înscrii printr-un mesaj pe privat sau la 0721 783 962, să îți opresc loc.

ABONEAZĂ-TE LA DRUMEȚII !
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Acum primești și Ghidul de Supraviețuire din care vei învăța cum să te adaptezi în natură cu resurse limitate, ce faci dacă vine ursu' și mai multe învățăminte 🙂
Fii la curent cu toate drumețiile mele 🙂
Lansez O NOUĂ CARTE !
Dacă vrei să îți inviți și prietenii la munte, da-i un share 🙂
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *