FABRICA DE SCLAVI

Ceea ce școala nu te învață niciodată

 

Pentru cine este această carte?
Această carte este pentru tine dacă:

Ești în sistemul educațional, dar și tu simți că marea majoritate a materiilor sunt inutile/irelevante pentru tine?

Simți că nu știi ce vei face după ce vei termina școala/facultatea?

Mergi la școală pentru că așa ți-au spus părinții/profesorii/rudele că e mai sigur și mai bine pentru tine?

Simți că parcă ai face ceva ˝nebunesc˝, dar care ți-ar provoca maximă împlinire sufletească, însă ai alte lucruri mai ˝importante˝pe care TREBUIE să le faci mai întâi, cum ar fi să îți faci temele sau alte proiecte care se cer predate la timp?

Crezi în destin? Nu? De ce nu?!

Poate că nu îți place ideea că nu-ți controlezi viața, ai putea răspunde. Și înțeleg perfect.

Să îți spun de ce ești aici. Ești aici pentru că știi ceva. Nu-ți poți explica ce știi … dar o simți. Toată viața ai simțit… că ceva în lume nu e bine. Nu știi ce e, dar e acolo. Ca o așchie… în mintea ta. Știi despre ce vorbesc?

Vrei să știi ce este?

Este peste tot. Ne înconjoară. O vezi când te uiți pe fereastră… sau când pornești televizorul. O simți când te duci la școală, la serviciu… la biserică… când plătești facturile.

Este lumea care ți-a fost trasă peste ochi… ca să nu vezi adevărul. Care adevăr?

Că ești un sclav… ca toți ceilalți, te-ai născut într-o închisoare… pe care nu o poți simți, mirosi sau atinge. O închisoare a minții…

Hai să jucăm cu cărțile pe față, ai curaj?

Ai curaj să scurt-circuităm tot bullshitul ce se petrece acum în societate, cu sistemele ei bolnave, scopul lor fiind acela de a ne atrofia definitiv interiorul și să devenim într-un final… baterii?

Crezi că sistemele societății (politic, educațional, mass-media, farmaceutic, alimentar [junk food] pariuri etc.) vor ca tu să devii un om liber care se bucură de viață și care își trăiește pasiunile sau din contră, vor să fii dependent de ele, prin :

* vicii de tot felul, alimentându-le din salariul locului de muncă;
* sistemul educațional sacrificându-ți timpul prețios lucrând la proiecte irelevante ce se cer predate la termen pentru ca la final, să obții o hârtie, dar zero abilități dezvoltate necesare în VIAȚA REALĂ;
* mâncarea nesănătoasă promovată obsesiv, te îmbolnăvesc, apoi tot ei îți vând pastilele în farmacii;

Acum, ai două posibilități: sau alegi să rămâi ignorant și povestea se încheie. Te vei trezi mâine dimineață la fel și vei crede orice vrei tu. Sau pătrunzi alături de mine în spatele cortinei și îți voi arăta cât de înlănțuită este cursa șobolanului…

Ești pregătit să observi lucrurile cu perdeaua la o parte și să afli cum să îți creezi o viziune personală pentru a avea o șansă în descoperirea talentelor cu care te-ai născut?

Parcurgând sistemele pe rând, de când eram mici s-a dat start unui proces cu scopul deconectării ființei noastre de propriul suflet, astfel sistemele politice, educaționale etc. colaborează între ele în a ne conduce spre o noapte întunecată a sufletului, îmbolnăvire fizică, emoțională, îndobitocire intelectuală și atrofiere a talentelor naturale.

Vei descoperi cum poți să dobândești adevărata putere pentru a-ți creea o realitate așa cum vrei, fără să mai depinzi de nimeni și nimic.

Suntem în mijlocul unei bătălii decisive dintre bine și rău, o bătălie ce se desfășoară de când ˝e lumea˝, însă uneori aceste bătălii pot marca viitorul a mai multe generații.

SCOPUL meu este ca la sfârșitul acestei cărți, să înțelegi și să trăiești experiența profundă a propriei tale lumi interioare și să simți că poți să aprinzi o torță în bezna inconștientului tău.

ATENȚIE: Această carte ar putea deranja! Este scrisă fără cenzură sau menajamente. Poate fi diferit față de ce ai citit până acum.

Este momentul să nu mai fii unul dintre cei mulți și să devii unul dintre cei puțini.

Ce pierzi dacă nu citești cartea?

* Ratezi șansa de a afla ce ai ˝învățat˝ de fapt la școală. Ce ar fi trebuit să te învețe și cum ai ascultat de autoritate prin temele predate la timp, motivate de teama catalogului, rareori din proprie inițiativă, pregătindu-te pentru viitoarea cușcă (locul de muncă);

* Pierzi timp și energie făcând lucruri care nu sunt potrivite pentru talentele tale înăscute, ceea ce te va frustra zilnic;

* Pierzi ajutorul către un discernământ între alegerile cu adevărat importante pentru tine, ratând astfel șansa de a face ce-ți place, urmându-ți pasiunile; crezând că școala te va salva;

* Pierzi povestea mea din America, cum am plecat singur pe un alt continent, cum mi-am pierdut casa și jobul și cum am reușit să mă descurc singur, plus concluziile care ar putea fi relevante și pentru tine.

Tu cu ce îți hrănești mintea și sufletul?

Cu o carte bună sau cu televizor, știri SENZAȚIONALE și SOCANTE, bârfă cu mulțimea?


Structura cărții:

Cartea de față însumează nu mai puțin de paisprezece capitole, fiecare dintre ele având un mesaj unic și câteodată subtil. Deoarece o imagine poate face cât o mie de cuvinte, pentru fiecare capitol am gândit un desen în creion care să transmită un mesaj personalizat.

Mai mult, pentru a face și mai interesantă experiența pe care o are de oferit această carte, am reușit să integrăm în cuprinsul acestei cărți coduri QR pe care le poți scana cu telefonul și dacă ești conectat la internet, va apărea o imagine contextuală, însă experiența despre care vorbesc nu este condiționată de acest aspect.

Când eram copii, ne jucam de dimineața până seara. Timpul parcă zbura, și de fapt, nici nu prea conta. Eram într-o permanentă stare de flux. Și astăzi dacă te uiți la copii, exact asta fac.
Pe măsură ce trece timpul însă, pe măsură ce creștem, dar mai mult, pe măsură ce parcurgem sistemul educațional, parcă ceva se întâmplă.

Parcă lucrurile se complică de la an la an. De la tabla înmulțirii la radicali și… la plata facturilor.

Câți dintre noi folosim azi integrale în viața de zi cu zi?

Dar câți dintre noi am luat un 4 (sau mai mulți) pentru că nu ne-am făcut temele acasă, disciplinați, obedienți?

A se traduce, prin nota 4 am primit de fapt o scădere a stimei de sine (X-ulescu a luat 10, deci el e mai deștept, iar eu sunt mai prost), subconștient.

De ce sunt luate în considerare/corectate greșelile cu pixul roșu și nu sunt punctate/ apreciate, cu pixul verde lucrurile corecte?

De ce suntem toți tratați în același mod, mecanicește, primind toți aceeleași informații, definiții, singurul grad de diferențiere fiind gruparea pe clase după criteriul vârstei, anul în care ne-am născut (clasa I, clasa a V-a, clasa a XII-a)?

De ce mi se predă logaritmi și nu mă întreabă nimeni care este relația mea cu mama?

DE CE NU SE ORGANIZEAZĂ EXCURSII ÎN CARE SĂ SIMȚIM CĂ TRĂIM, ÎMBOGĂȚINDU-NE SUFLETUL CU ÎNCĂ O EXPERIENȚĂ DE NEUITAT?

Pe cine interesează să fim sclavi obedienți încă din băncile școlii, tremurând în fața ˝zeilor˝de la catedră?

Oare unde conduc toate astea? Mă vor face o persoană mai bună? Unde voi ajunge dacă mă las ghidat de ei, și nu de busola mea interioară?

Descoperă răspunsul la întrebările astea și la multe altele care ne chinuie încă de pe băncile școlii, dar mai ales atunci când intrăm cu adevărat în viață și tindem să blamăm sistemul în care am fost educați. Descoperi viziunea unui om care a ales să se rupă de sistem, să trăiască așa cum vrea și să nu mai depindă de oamenii și sistemele din jur. Un om care explorează zeci de locuri noi de pe pâmânt în fiecare an, mii de „locuri interioare” în regăsirea de sine și care e mai fericit ca oricând. Și toate astea fără investiții materiale. Ba chiar a transformat din asta o sursă de venit. Călătoria abia începe. Citește cartea și ieși din sistem! Sparge matrixul!

Ce înveți citind cartea ˝Fabrica de sclavi˝?

Vei descoperi care sunt lucrurile pe care le învățăm involuntar în sistemul actual de învățământ, dincolo de tonele de informație inutilă.

Vei învăța cum să nu mai fii o persoană obedientă care face lucrurile din inerție.

Dincolo de toate, vei întâlni un model care a trecut prin toate stadiile sistemului educațional, care i-a înțeles mecanismele și care acum dă mai departe concluziile a peste 14 ani petrecuți în sistem.

GARANȚIE 200%

Sunt atât de sigur de calitatea informației pe care o ofer în această carte,  încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez 100% banii, fără întrebări.

În plus, cartea îți rămâne ție.

 

Ce spun cei care au citit deja cartea:

˝Congrats, Mihai! Să ajungă în cât mai multe mâini…și minți! Schimbările de paradigmă și analogiile pe care le faci, modul în care vezi viața în carte, e contagios! Nu e o carte care te pune doar pe gânduri. Asta te pune pe acțiune 😀 După ce am trecut prin ea, pot să spun că nu e pentru oricine. E doar pentru cei care au curajul să o deschidă și să vadă viața, mai altfel. Sunt tare curios de impresiile celor care o vor citi. Să nu le tii doar pentru tine :))˝

– Cosmin Teodorescu

 

˝Mă regăsesc în tot ceea ce citesc și parcă nu vreau să citesc prea mult într-o zi pentru că nu vreau să se termine…este motivația mea de zi cu zi!
Serios… Avem atât de multe lucruri în comun… Legat de sport, călătorii, munte, aventură, nebunie… tot!˝

– Luiza Iordache

 

˝Am terminat cartea 🙂 M-am distrat copios citind despre faptul că îți place să călătorești cu trenul. Ei bine, am citit această carte pe tren. Spre și de la Brașov. Mi-a plăcut tare stilul abordat. Tratezi chestiuni serioase într-un mod ușor de urmărit și de înțeles. Voi lua cu mine citatul: fii prezent cu plăcere și construiește cu răbdare. Felicitări!˝

– Ella Fulga

 

˝Mihai, tocmai am terminat de citit a ta carte. Este o carte chiar reușită, bravo. La început credeam că citesc o carte scrisă de Daniel Goleman :)) Aștept cel de-al doilea volum 🙂 Chiar ai făcut o treabă bună, am citit-o cu drag!˝

– Laura Nicoleta

 

˝O carte cu lipici. Nu o mai las din mână… să fie oare de vină vreun super glue sau cuprinsul. Mulțumesc Mihai˝

– Baluta Alexandru

 

Comandă Cartea!

Comandă FABRICA DE SCLAVI (Doar 37,00 lei + transport)