Dacă dorești comanzi cartea, completează formularul de mai jos!

Cartea costă doar 45 lei + transport (11 lei prin Poștă sau 25 lei prin Curier)

 

   Spune-le și prietenilor tăi despre această carte

Ce spun cei care au citit cartea

DESPRE MIHAI

(ghid montan, autor)

Numele meu este Mihai Cristea și sunt fondatorul comunității ÎN DRUMEȚIE. Organizez aproape weekend de weekend drumeții montane pentru turiștii care ne urmăresc.

Am terminat Facultatea de Geografie și am obținut în paralel și atestatul de Ghid de turism, Ghid Național și ultima specializare, cea de Ghid Montan. Numărul atestatului este: 5507. Am scris două cărți până acum: Fabrica de sclaviCeea ce școala nu te învață niciodată – și Pași înspre necunoscut.

Știu că misiunea mea este aceea de a aduce oamenii mai aproape de natură, creându-ne împreună experiențe pline de însemnătate.

N-am avut parte de excursii și urcat pe munte când eram mic și nici pe parcursul școlii, deși îmi doream atât de mult! Însă în ultimii ani, am gustat din aceste experiențe și mi-am dat seama de un lucru.

După ce am descoperit că mă entuziasmez foarte tare doar la ideea de a pleca într-o excursie, mi-am zis că asta vreau să fac și ca meserie.

De 2 ani de zile ghidez oameni în drumeție aproape weekend de weekend și până acum, peste 1000 de persoane m-au însoțit în drumețiile mele, iar oamenii au fost super încântați de experiențele pe care le-au trăit.